Vi Escumós de qualitat - Mètode Tradicional

"BRUT CLÀSSIC"

Varietats: Parellada, Macabeo i Pinot Noir

Vi blanc escumós de llarga criança elaborat pel Mètode Tradicional i seguint totes les estrictes regulacions de la marca col·lectiva "Corpinnat". Prové d'una particular selecció de varietats de la "Finca Can Feixes" elaborades exquisidament per destacar els valors singulars de finor i elegància que els grans vins escumosos de la "Finca Can Feixes" desenvolupen després d'anys de maduració en ampolla.

 

Collites manuals i pròpies de la "Finca Can Feixes". Selecció dels raïms a la pròpia vinya i en taula de tria en entrar al celler. Obtenció del primer "most flor" per premsat directe del raïm fresc i sencer en premsa pneumàtica. Clarificació del most per decantat estàtic. Fermentació del most net a temperatura controlada en dipòsits d'acer inoxidable. Vi ecològic certificat.

 

CRIANÇA: 6 mesos en dipòsit i un mínim de 7 anys sobre mares en ampolla i en cava soterrada.

 

EXPEDICIÓ: Lleuger dosificat de licor d'expedició dolça. Equival a 7 g/l. de sucre. Data d'expedició indicada a la contra-etiqueta.

Contra corpinnat 2.png

©FINCA CAN FEIXES  ·  08718 Cabrera d`Ánoia  ·  Spain  ·  Tel. +34 937 718 227   ·   canfeixes@canfeixes.com    ·   @huguetdecanfeixes    ·    @canfeixes